Многофункционална сграда в Слънчев бряг

Многофункционална сграда в Слънчев бряг
Община Несебър официално откри днес модерна многофункционална сграда в Слънчев бряг – Запад. Новата придобивка бе изградена за малко повече от година и дава възможност за осъществяване на различни дейности, които са в полза на живеещите в района, съобщават от общината.
Триетажната сграда със съвременна архитектура е реализирана със средства от общинския бюджет. На първия етаж е Клубът на пенсионера. Вторият е за административни услуги – касов салон за плащане на местните данъци и такси и офис на ГРАО. На третия етаж са кабинет за индивидуални срещи на гражданите с ръководствата на община Несебър и общинския съвет и зала за различни прояви. Към сградата има и шест паркоместа.
Датата на откриването не е избрана случайно – на 9 декември през 1983 г. Несебър е вписван в списъка на ЮНЕСКО. А изграждането на положителен облик на града и общината и създаването на придобивки в обществен интерес е важна част от работата на администрацията, каза в словото си кметът на Несебър Николай Димитров. Той съобщи, че се работи активно и по изграждане на модерния културен център в новата част на Несебър.
Димитров припомни, че община Несебър изпълнява приоритетно своята социална политика, и то с внимание и грижа към всички възрастови групи. Местната администрация е изпълнила обещанието си, дадено преди години, в Слънчев бряг да има пенсионерски клуб в общинска сграда, отбеляза кметът.

Николай Димитров: Многофункционална сграда в Слънчев бряг

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ